Συμβουλές ομορφιάς και περιποίησης προσώπου από K-Pop Idols! (μέρος Α')

Συμβουλές ομορφιάς και περιποίησης προσώπου από K-Pop Idols! (μέρος Α')

Τα είδωλα της K-Pop μουσικής, γυναίκες και άνδρες, μπορούν να τραγουδάνε, να χορεύουν, να υποκρίνονται, να ψυχαγωγούν, αλλά και να είναι πάντοτε φρέσκοι και εκθαμβωτικοί, παρά το υπερφορτωμένο πρόγραμμά τους. Έτσι, προσέχουν πάρα πολύ τη διατροφή τους, ασκούνται συχνά και περιποιούνται την επιδερμίδα τους καθημερινά και συστηματικά. Μπορούμε να μάθουμε πάρα πολλά από τις συμβουλές τους και να επωφεληθούμε από τα χρόνια εμπειρίας τους. Γι'αυτό κι εμείς κάναμε την έρευνά μας και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες συμβουλές από τα αγαπημένα μας K-Pop είδωλα. 

BTS: V, Jimin, Jungkook, J-Hope & Suga

Τα αγόρια μας είναι λάτρεις της περιποίησης προσώπου. "Το δέρμα είναι αυτό που ολοκληρώνει την εμφάνισή μου. Εκτιμώ πολύ την εμφάνισή μου, οπότε είναι εξίσου σημαντικό να φροντίζω καλά το δέρμα μου - αυτό είναι ένα κεντρικό στοιχείο του προσώπου μου ", δηλώνει ο Τζιν. Εν τω μεταξύ, ο J-Hope προσθέτει, "Η καλή φροντίδα του δέρματός είναι ο νούμερο ένα κανόνας  για όλους τους celebs. Καθημερινά συναντάω πρόσωπο με πρόσωπο πολλούς θαυμαστές, είτε στις συναντήσεις των fan είτε σε παρόμοια γεγονότα, και θέλω η εμφάνισή μου να είναι η καλύτερη για αυτούς".

Ο Tae (V) έχει δέρμα με τάση εμφάνισης ακμής. Χρησιμοποιεί προϊόντα της Zeroid, μιας κορεάτικης μάρκας, και πάντοτε χρησιμοποιεί τόνερ, κρέμα για σπυράκια και μια εντατική ενυδατική λοσιόν. Οι Jimin, J-Hope και Suga δηλώνουν φανατικοί χρήστες των υφασμάτινων μασκών, όπως αποδεικνύει και το βίντεο που ακολουθεί.  Ο Jungkook πλένει ευλαβικά καθημερινά το πρόσωπό του με αφρό καθαρισμού. 

 

 

SHINee: Key

Ο Key από τους SHINee έχει ένα από τα καλύτερα δέρματα που έχουμε δει. Η αγαπημένη του ενυδατική κρέμα είναι η Harakeke Firming Seed Cream από The Saem. Πολύ συχνά χρησιμοποιεί το Secret Pure Nose Clear Kit από The Saem, καθώς υποφέρει κι αυτός από μαύρα στίγματα. 

ΥΓ. Ναι, στο βίντεο που ακολουθεί είναι όντως χωρίς μακιγιάζ (ζηλεύω λιγο χιχι)!

 

 

EXO: Baekhyun, Chanyeol και Xiumin

 Οι Baekhyun, Chanyeol και Xiumin από EXO έχουν πολύ όμορφα και λαμπερά πρόσωπα, τα οποία δε χρειάζονται μακιγιάζ για να αναδειχθούν. Οι πρώτοι δύο, σε πολλές συνεντεύξεις έχουν τονίσει τη μεγάλη σημασία του καθημερινού καθαρισμού της επιδερμίδας με καθαριστικό αφρό και τη χρήση ενυδατικής κρέμας και ενυδατικών υφασμάτινων μασκών. Ο Xiumin χρησιμοποιεί ανελλιπώς τόνερ, κρέμα ματιών, ενυδατική κρέμα και mist. Αγαπημένη του εταιρεία προϊόντων είναι η DermaLift.   

 

 

 

Twice: Chaeyoung και Nayeon

Τα κορίτσια μας Chaeyoung και Nayeon από Twice μοιράστηκαν μαζί μας την καθημερινή τους ρουτίνα ομορφιάς για λαμπερό και καθαρό glass δέρμα. Μεταξύ άλλων, τόνισαν τη μεγάλη σημασία χρήσης 2-4 διαφορετικών!!! καθαριστικών, ώστε να μη μένει ίχνος μακιγιάζ και ακαθαρσίων στο δέρμα. Εξίσου σημαντικό θεωρούν το μασάζ του προσώπου κατά τη διάρκεια της ρουτίνας τους. Μετά τον καθαρισμό του προσώπου, τα κορίτσια χρησιμοποιούν ενυδατικό συμπύκνωμα essence και υφασμάτινες μάσκες. Στο τέλος, χρησιμοποιούν ενυδατική κρέμα και κρέμα ματιών. 

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published