6 λόγοι για τους οποίους λατρεύουμε τα κορεάτικα προϊόντα!

6 λόγοι για τους οποίους λατρεύουμε τα κορεάτικα προϊόντα!

Ένα από τα πιο hot θέματα αυτή τη στιγμή, ανά το παγκόσμιο, στο χώρο της ομορφιάς και περιποίησης προσώπου, είναι η κορεάτικη ομορφιά (K-Beauty) και τα 10 βήματα κορεάτικης περιποίησης προσώπου. 

Εμείς εδώ στη NeNe Boo ακολουθούμε ευλαβικά τα βήματα αυτά, καθώς είμαστε φανατικές οπαδοί των προϊόντων ομορφιάς από τη Ν. Κορέα. Οι λόγοι για τους οποίους τα λατρεύουμε είναι πάρα πολλοί. 

1. Αρχικά, μας εξιτάρει η στάση των Κορεατών απέναντι στην περιποίηση του προσώπου τους. Σε αντίθεση με τη δυτική κουλτούρα, στην Κορέα επικεντρώνονται στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος. Χρησιμοποιούν τα προϊόντα με συνέπεια και όχι μόνο μία φορά, αναμένοντας άμεσα αποτελέσματα. 

2. Ακόμη, τα κορεάτικα προϊόντα ομορφιάς είναι αποτελεσματικά. Είναι γνωστό πως οι κορεάτες είναι απαιτητικοί όσον αφορά τα προϊόντα που χρησιμοποιούν και για αυτό είναι επιλεκτικοί! Ξέρουν τι θέλουν από την περιποίηση του δέρματός τους και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο. 

3. Πέραν από αποτελεσματικά, τα κορεάτικα προϊόντα ομορφιάς μπορείς επίσης να τα αγοράσεις σε πολύ προσιτές τιμές. Στην Κορέα, η περιποίηση του δέρματος δεν είναι πολυτέλεια. Ενσωματώνοντας τη στάση αυτή, και το δικό μας μότο εδώ στη NeNe Boo είναι πως η ομορφιά δεν είναι πολυτέλεια!!! 

4. Παράλληλα, οι κορεάτικες εταιρείες, λόγω των υψηλών απαιτήσεων, προσπαθούν μέσω έρευνας να προσφέρουν τα καλύτερα, πιο αποτελεσματικά και πιο φυσικά συστατικά

5. Ο επόμενος λόγος για τον οποίο θεωρούμε πως τα κορεάτικα προϊόντα είναι αξεπέραστα συνδέεται άμεσα με τον προηγούμενο. Οι κορεάτικες εταιρείες, στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τον ανταγωνισμό και να προσφέρουν εξαιρετικά προϊόντα στους καταναλωτές, χρησιμοποιούν πρωτότυπα συστατικά, όπως λάδι σολομού, λάδι κροκόδειλου, πράσινο τσάι κ.α.

6.  Τέλος, λόγω του έντονου ανταγωνισμού, οι κορεάτικες εταιρείες καλλυντικών προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσελκύσουν την προσοχή των καταναλωτών. Αυτό το καταφέρνουν είτε με πολύ κομψές και εκλεπτυσμένες συσκευασίες, είτε με ευφάνταστες, χαριτωμένες, μοναδικές συσκευασίες

Όπως καταλαβαίνετε, η κορεάτικη ομορφιά αποτελεί πλέον γεγονός και οι λόγοι για να τη λατρέψετε είναι πολλοί. Δώστε της μια ευκαιρία και θα σας κερδίσει!!!


  

1 comment

  • Ourania

    I love korea

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published